Micro haar pigmentatie

Hair scalp, scalppigmentatie, haar PMU, micropigmentatie… Er zijn veel verschillende benamingen voor het creëren van  haartjes met permanente makeup.

Micro haar pigmentatie creëert de illusie van meer dichtheid van de haren door de hoofdhuid te bedekken met kleine puntjes van permanente makeup. Permanente makeup wordt ondiep in de huid geplaatst waardoor de behandeling geen pijn doet. Dit is niet te vergelijken met een echte tattoo waarbij de naald diep doordringt en de inkt kan verkleuren. Kies daarom voor de beste optie: Micro haar pigmentatie met permanente make up!

 

Wanneer is micro haar pigmentatie iets voor mij?

Bij inhammen

Dunner wordend haar

Als aanvulling op een haar transplantatie

Voor een strakkere haarlijn

De behandeling

Een micro haar pigmentatie behandeling uitgelegd in stappen:

Stap 1: We bespreken de wensen en bekijken de staat van het haar en de hoofdhuid. Ook bespreken we wat voor soort haarlijn bij je past.

Stap 2: Hierna tekenen we de haarlijn in de gewenste vorm op de hoofdhuid.

Stap 3: Als de vorm perfect is getekend gaan we over op het kiezen van pigmenten. Het kiezen van de juiste kleur is afhankelijk van de hoofdhuid en haarkleur, samen kiezen we een 1 op 1 match uit.

Stap 4: Is alles naar wens? Dan starten we met de micro haar pigmentatie behandeling. Met een PMU apparaat maak ik kleine puntjes op de hoofdhuid tussen de bestaande haren in.

Stap 5: Na de behandeling bekijken we samen het resultaat en passen we indien nodig nog iets aan. We plannen een touch-up afspraak voor over 2 weken in en ik leg de nazorg instructies uit. 

pmu hair haar pigmentatie scalp micropigmentatie

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over een behandeling of over het maken van een afspraak? Stuur me een bericht via WhatsApp dan kan ik je vrijblijvend adviseren over de behandeling.